Voor mij betekent go with the flow, letterlijk, mezelf mee laten voeren met de stroom, wanneer ik aan het zeilen ben of op mijn SUP board sta…
Op het water, of onder water, voel ik een vrijheid die ik nergens anders zo ervaar. Waarschijnlijk omdat ik ben opgegroeid aan het strand. Het zoute water is al van kinds af aan ‘door mijn aderen gaan stromen’. 
Ik was bijna elke dag wel op het strand te vinden en nog steeds is het voor mij dé plek om tot rust te komen en mijn hoofd leeg te maken. Niks fijner dan met mijn blote voeten door het mulle zand lopen of door de branding. Zo ben ik van eiland naar eiland verhuisd, om uiteindelijk op Goeree-Overflakkee terecht te komen.

Op dit heerlijke eiland, omringd door (je raadt het al, en hoe kan het ook anders… want het is een eiland :)… WATER!! voel ik me thuis. Met twee buitenlandavonturen tussendoor, op Bonaire en Ibiza, woon ik al 18 jaar in Middelharnis, op loopafstand van het strand en de haven.

Maar aangezien we vaak op vakantie veel beter onze omgeving verkennen dan op de plek waar we wonen wil ik jullie meenemen op Expeditie… Niet ver van huis, maar dichtbij… Zodat ik de liefde voor dit eiland met jullie kan delen. Ik ga op avontuur en jullie laten zien en laten beleven waarom dit eiland een bezoekje meer dan waard is. Mijn ervaring als Reisbegeleider komt wellicht nog van pas, dus ik nodig je uit. Ga je mee?