Een onvergetelijke dag begint bij SAS Events

Wie zijn wij?

facebook foto SAS

SAS Events is opgericht door Saskia Wessel. “In 2009 en 2010 heb ik samen met mijn partner op een zeilcharter in Bonaire gewerkt als meezeilend gastvrouw. Ik vond het heerlijk om mensen een leuke dag te bezorgen op het water. De passie voor zeilen en gasten ontvangen werd aangewakkerd en is altijd gebleven. Na meer dan 15 jaar te hebben gewerkt in de media wereld heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt en ben ik vanuit Middelharnis, gelegen op het eiland Goeree-Overflakkee, met SAS Events gestart.” We hebben de leukste activiteiten, evenementen en arrangementen voor u verzameld. Daarnaast bieden we regelmatig bijzondere reizen en breaks aan naar unieke plekken in het buitenland.

Ken je dat gevoel… je wilt wel weer eens iets leuks ondernemen. Je hebt de behoefte om weer eens leuke nieuwe mensen te leren kennen. Met SAS Events kun je alleen, met een vriend of vriendin of met je partner deelnemen aan leuke activiteiten. Wij zorgen dat je een ontspannen en zorgeloze tijd beleeft. 

 

Ook met vriendengroepen, familie en voor bedrijfsuitjes kunt u bij SAS Events terecht. Wij zorgen ervoor dat alles wordt geregeld. Wij nemen de organisatie voor u uit handen. Meer informatie kunt u vinden op de Groepsarrangementen pagina.

Wil je meer informatie? Stuur ons een bericht met je vraag of neem telefonische contact met ons op, want een onvergetelijke dag begint bij SAS Events!

Contactgegevens:
SAS Events

(onderdeel van Art-Communicatie)


Dieklaan 12
3241 SB Middelharnis
e-mail: info@sas-events.nl

ABN-AMRO: NL23 ABNA 0629470588

Kamer van Koophandel nr.: 24467683

BTW nr: NL 133446785B01