Op deze pagina delen onze gasten hun ervaringen met SAS Events

Beoordeling groepsuitje op het strand:

We hebben een ontzettend leuke middag mogen beleven op het strand! Wij willen jullie hiervoor bedanken. Zeker extra complimenten voor de begeleiding, super enthousiast, motiverend en gezellig! Mede door hen is deze middag voor velen van ons onvergetelijk geworden!

Beoordelingen over de middagtocht met het Historisch Zeilschip “Argus”:

Nelly – Westmaas

Hierbij wil ik mijn ervaring delen over de middagtocht met het Historisch Zeilschip. Wij waren met onze kinderen en kleinkinderen (jammer genoeg niet allemaal!) en mijn vader van 94 jaar aan boord van het schip. Het was heel gezellig! De schipper vertelde leuke verhalen en wie mee wilde helpen met de zeilen hijsen, het besturen van het schip en door aan de lier te draaien kon dat doen.

Daarbij lekkere hapjes en drankjes. De dag kon niet meer stuk. Alles met elkaar een heerlijke dag!!

Ciska – Hellevoetsluis

Mooie zeiltocht gemaakt met prachtig oud zeilschip rond Tiengemeten onder enthousiaste en deskundige begeleiding. Meehelpen mag, maar hoeft niet.
Lekker zitten, kletsen met glaasje wijn erbij, de catering aan boord is prima, wat kun je je nog meer wensen. Heerlijke middag gehad!

Dick – Hardinxveld-Giessendam

Het was een heel geslaagde tocht. Groot en klein hebben er volop van genoten.
Het was vanwege het weer de vraag of het allemaal wel door kon gaan, maar de reis verliep  prima. We hebben de paar buitjes voor lief genomen. Aardig personeel, goede catering. We zullen het anderen aanbevelen.

Beoordelingen over de Kookworkshop:

Liane – Middelharnis

De Italiaanse kookworkshop in Oude-Tonge was de eerste en meteen een succesvolle activiteit van SAS-Events. Het was/is een hele ontspannen manier om in contact te komen met andere mensen. Het waren voor mij allemaal onbekende mensen, maar door de spontane ontvangst van de gastvrouw voelde ik mij meteen op mijn gemak. Het was een hele leuke en gezellige avond met een leuke groep mensen en het koken was ook super. Onder het genot van een wijntje en leuke gesprekken, was iedereen in de weer om een heerlijke maaltijd te bereiden en iedereen hielp elkaar waar nodig was om vervolgens met z’n allen al het lekkers op te eten. Na zo’n gezellige avond “smaakt” dit naar meer… Bedankt Saskia en heel veel succes met de aankomende evenementen !

Marleen – Middelharnis

Ik heb ervan genoten om bij de kookworkshops van SAS Events te zijn! Ik was bij Italiaans koken en bij Mexicaans koken. Heel goed georganiseerd en erg gezellig. na afloop kregen we nog een presentje mee en we kregen ook de recepten nog thuisgestuurd. Fijn dat zo iets op het eiland wordt georganiseerd. Echt een aanrader!

Beoordelingen over de Golfclinic:

Kirsten – Hellevoetsluis

Hartelijk ontvangen door gastvrouw Saskia!
Leuke Golfclinic gehad; kleinschalig en persoonlijk.
De middag was tot in de puntjes geregeld.

Super!

Marjan – Middelharnis

De Golfclinic was gezellig en leerzaam en bracht vooral een gevoel van “meer”. Ik heb altijd al eens willen golfen maar daar komt het normaal nooit van, dit was dus de ideale kans om het te doen. Onze leraar Leo was fantastisch, hij weet golf erg leuk te maken met veel grappen tussendoor. Na de clinic nog gezellig met z’n allen een drankje en een hapje gedaan, in 1 woord supergezellig!

Marleen – Middelharnis

Het was erg leuk om met de Golfclinic mee te doen. Zeer goed georganiseerd, professionele uitleg en daarnaast een hoop lol. Het mooie weer hielp natuurlijk ook erg mee. Saskia is een fantastische gastvrouw die iedereen op zijn/haar gemak stelt en je snel in het gezelschap thuis laat voelen. Ik beveel het iedereen aan om een keer met SAS Events mee te doen.

Beoordelingen over de Djembé workshop:

Marjan – Middelharnis

De Djembe workshop was zo leuk om te doen dat ik me al meteen voor de volgende ook heb opgegeven! Leuke “laid back” sfeer en echt wat geleerd, wat is het toch fijn om met andere mensen muziek te maken!

Beoordelingen over de (wandel-)vakantie in Spanje:

Diana – Sommelsdijk

Graag wil  ik de positieve ervaring delen die zowel mijn zusje als ik hebben van ons verblijf in Spanje bij Refugio Marnes!
Via SAS Events hebben mijn zusje en ik een wandelvakantie besproken bij Refugio Marnes.
Uiteraard hebben we de website bekeken, echter heb je er geen idee van hoe mooi het daar is als je het niet zelf ervaren hebt.
De weg er naar toe vonden wij al prachtig, en de eerste rit was opzienbarend. Een half uur omhoog klimmen met ons gehuurde autootje en als laatste belanden op een onverharde weg, hoog in de bergen. Hier hadden we ons niet op voorbereid, en was soms best beangstigend om de afgrond naast je te zien, haha.
We zijn super warm welkom geheten door de gastheren, Willem, Richard en Joep, en vergeet de hondjes hierbij niet! Wat een schitterende accommodatie, heerlijk en goed verzorgd ontbijt, en wat een prachtige omgeving.
Wanneer je een vakantie wilt boeken/nodig hebt, is dit ‘the place to be’ om helemaal tot jezelf en tot rust te komen! Je wordt daar één met de natuur, als je dit nog niet was. Het is zo mooi dat ik het bijna niet kan beschrijven, je moet het gewoonweg gezien hebben.
De wandelingen waren prachtig, op rotsachtige paadjes, dwars door en op de bergen. Soms was een beetje spoorzoeken nodig, dat maakte het nog allemaal leuker en mooier.
Kortom: een aanrader!!!!

Wil je ook je ervaring met SAS Events delen?

Vul dan het contactformulier in en beschrijf je ervaring.

Alvast bedankt voor de moeite en graag tot ziens!